Zakelijk

Golfen is ideaal om te netwerken en om uw relaties te onderhouden. In een mooie, natuurlijke en ontspannen setting heeft u de mogelijkheid uw klanten, leveranciers en nieuwe relaties op een informele manier te leren kennen en bouwt u aan een duurzame relatie. Uiteraard is golfen ook heel geschikt om de band met uw collega’s te verstevigen. Voor bedrijven biedt Golfpark De Haenen
vele mogelijkheden!

Zakelijk golfen Breda

Zakelijk golfen neemt toe en dat is niet voor niets. Golf biedt het perfecte tegenwicht aan een druk bestaan. De rustige, groene omgeving van De Haenen biedt een prachtig decor om samen te genieten van een sportieve activiteit. In een ontspannen sfeer versterkt u de relatie met uw klanten, leveranciers en collega’s.

Business Membership

Met ons Business Membership heeft u een eenvoudige en financieel aantrekkelijke mogelijkheid om kennis te maken met golf als netwerksport. Wij kennen geen standaardpakketten, maar bieden u een basismodule die u kunt uitbreiden met één of meerdere speelrechten, wildcard(s), greenfees, etc. Klik hier voor meer informatie over het Business Membership.

Golfclinic

Golfpark De Haenen - golfclinic Breda

Door middel van een clinic zorgen wij ervoor dat uw relaties actief kennismaken met de grondbeginselen van de golfsport. Na een korte demonstratie worden op de driving range de basistechnieken van de lange slagen aangeleerd. Het korte spel en het putten wordt aangeleerd op onze oefengreens en pitch- en puttinggreens. Wij zijn zeer flexibel en maken een mooi programma dat geheel is afgestemd op uw wensen.

Vergaderen, presenteren en meer

Golfpark De Haenen biedt de juiste ambiance voor een zakelijke ontmoeting, of het nu om een vergadering, bedrijfs- of productpresentatie, zakenlunch of -diner gaat. In onze brasserie heten wij u en uw relaties graag welkom om te genieten van ons culinaire aanbod. Bij mooi weer kunt u op het mooiste terras van Breda en omstreken gaan zitten en genieten van een wijds uitzicht over de golfbaan en kunstwerken. De rustieke en stijlvolle omgeving biedt volop mogelijkheden voor heidesessies en relatie-evenementen.
Klik hier voor onze vergadermogelijkheden.

Businessclub De Haenen

Golfen bij De Haenen biedt prima mogelijkheden om uw zakelijk netwerk uit te breiden. U komt in contact met collega-golfers op de golfbaan en in onze brasserie. De Haenen beschikt over een eigen businessclub waarvan de leden regelmatig bij elkaar komen om te golfen en elkaar verder te helpen op zakelijk gebied. Onze businessclub bestaat uit zo’n 50-tal succesvolle ondernemers uit West-Brabant en omgeving. Kijk hier voor meer informatie over onze businessclub en sponsormogelijkheden.

Zakelijk golfen Breda

Wilt u meer informatie over wat De Haenen voor u op zakelijk vlak kan betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar 076 – 578 39 50. Mailen mag uiteraard ook businessclub@dehaenen.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!