Winnaars Haenen Jeugd Open

Tom van Balen en Sophie Muljono winnen Haenen Jeugd Open

Artikel Het Stadsblad Breda – zondag 25 augustus 2019: “Tom van Balen en Sophie Muljono winnen Haenen Jeugd Open”

Na een mooie en spannende zaterdag wisten op zondag 25 augustus Tom van Balen en Sophie Muljono de titels te pakken op de Haenen Jeugd open.

Op zaterdag 24 augustus startten er 61 Jongens en 20 meisjes voor hun wedstrijd op het golfpark De Haenen. De belangstelling voor deze 11e editie was groot, ook wat betreft het publiek. De organisatie kan ook terugkijken op een mooi toernooi en is zeer trots op de ambiance en inzet van de vele vrijwilligers en danken golfpark De Haenen voor het beschikbaar stellen van deze mooie omgeving en accommodatie.

Het was een mooie overwinning van Tom van Balen met een score van 138. Een prestatie die er mag zijn. Hij heeft hiermee een Wildcard verdiend voor de Dutch Junior Open in 2020. Ivar van Leijsen plaatste zich keurig als tweede met een score van 139 en Thijmen Batens is derde geworden met een zelfde score van 139.

Bij de meisjes was het ook een spannend weekend, waarin Sophie Muljono een mooi resultaat neer zette met een score van 145 over de twee dagen. Ook zij mag volgend jaar naar de Dutch Junior Open. Tweede is Daphne van Son geworden met een score van 151 en derde Nikki Hofstede met 152 slagen.

Klik hier om het hele artikel op de website van Het Stadsblad te bekijken.