Wie zijn wij?

Golfpark De Haenen is een openbaar landgoed. Door de mooie landschappen, de rijke historie en het Kunstpark weten ook vele niet-golfers de weg naar De Haenen te vinden.

Golfbaan

Een golfronde over De Haenen voert door de vier verschillende sferen die deze baan zo uniek maken. Van de bloeiende roughs van de wetlands en het grasgebied komt u in het parkgedeelte met de twee grote vijvers en de vele rododendrons en azalea’s. Vervolgens komt u in het historische bosgedeelte. Vanaf hole 13 wordtGolfbaan Breda - Golfpark De Haenen het terrein sterk glooiend met een prachtig gebied van heide en zandverstuivingen. De Haenen is daarmee onbetwist de meest afwisselende golfbaan van Brabant.

De Haenen heeft een volwaardige 18 holes en een 6 holes golfbaan welke is ontworpen door Gerard Jol en Michiel van der Vaart van Jol Golf Design. De lay-out van de golfbaan is zodanig dat zowel de beginnende als ervaren golfer er meer dan voldoende uitdaging en spelplezier zal vinden.

Kunst

Over het gehele landgoed zijn kunstwerken van diverse kunstenaars geplaatst. Dat maakt Golfpark De Haenen tot een unieke locatie: natuur, kunst en historie vormen samen één geheel. Naast onze eigen collectie, verspreid over het golfpark, zijn er regelmatig exposities van diverse kunstenaars te bewonderen.

Golfclub

Bij Golfclub De Haenen treft u een bruisend clubleven voor jong en oud. Op maandag de altijd drukke herendag, op dinsdag gaan de dames de baan op en ’s winters hebben we op donderdag de Do-Mix (9 holes mix wedstrijd).’s Zomers genieten we van de WAC (Wedstrijd Avond Competitie over 9 holes). Ook de jeugd kan bij Golfclub De Haenen genieten van de golfsport en zich op een plezierige wijze optimaal ontwikkelen.

BrasserieGolfpark De Haenen - Brasserie Breda

Wilt u na het golfen nog iets drinken of genieten van een lekkere lunch of diner? Dan bent u meer dan welkom in onze brasserie! Als het zonnig en warm genoeg is, kunt u op het mooiste terras van Breda en omstreken gaan zitten en genieten van een wijds uitzicht over de golfbaan en kunstwerken. Onze brasserie is tevens een unieke evenementenlocatie voor particulieren en bedrijven. Bij De Haenen bevindt u zich op een toplocatie die uw gasten zeker aanspreekt. Ons team zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt!

ZakelijkGolfpark De Haenen - zakelijk golfen Breda

Golfen is ideaal om te netwerken en om uw relaties te onderhouden. In een mooie, natuurlijke en ontspannen setting heeft u de mogelijkheid uw klanten, leveranciers en nieuwe relaties op een informele manier te leren kennen en bouwt u aan een duurzame relatie. Uiteraard is golfen ook heel geschikt om de band met uw collega’s te verstevigen. Wij beschikken over een eigen businessclub. Daarnaast biedt De Haenen vele mogelijkheden voor golf- en relatie-evenementen die geheel naar wens ingevuld kunnen worden.

Contact Golfpark De Haenen

Wilt u meer informatie over wat De Haenen voor u kan betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar 076 – 578 39 50. Mailen mag uiteraard ook, dit kan naar sales@dehaenen.nl Wij informeren u graag over de mogelijkheden!