Veteranen, bedankt!

Veteranen Open 2019veteranen

We kijken terug op een wederom geslaagd Veteranen Open van vrijdag 6 september jl.! De dag begon met een spectaculaire opening. Hierbij hebben drie dappere heren zichzelf uit een vliegtuig laten vallen voor een parachutesprong. Iedereen heeft ze veilig zien landen. Vervolgens is de wedstrijd met een fly-over van een historisch vliegtuig geopend. Tijdens de 5,5 uur durende wedstrijd is iedereen voorzien van een hapje en een drankje in de baan. Na de cheque- en prijsuitreiking heeft iedereen genoten van een heerlijk buffet.

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie deelname en enthousiasme. Wij kijken alvast uit naar volgend jaar! 

Cheque voor Stichting Hulphond

Aan het einde van de golfdag hebben we een waanzinnige cheque van maar liefst € 5.000,- aan Stichting Hulphond mogen overhandigen. Met het opgehaalde bedrag kan de stichting PTSS honden trainen voor veteranen met een traumatische ervaring.

Speciale dank aan alle sponsoren

Het Veteranen Open 2019 heeft niet kunnen plaats vinden zonder de hulp van onze sponsoren. Wij danken alle sponsoren van dit jaar:

Speakers Academy, Gouda Vuurvast Services, Breda Airport, Tecq Groep, DPO Consultancy, ZANO, Fokker, Hesselink Koffie, Trumpi Academy, Holbox, Golfstock, Stratego, Van Oosterhout Bikes&Sports, The Harbour Club, Ministerie van Defensie, KBenP, GCC, JumboGolf, Crossmoor en de Koninklijke luchtmacht

De winnaars:

veteranen

Wij feliciteren nogmaals de winnaars van de 6e editie van het Veteranen Open:
1e prijs: Theo Hunck & Humphrey Broos
2e prijs: Egbert de Muinck-Keizer & Peter van Zwieten
3e prijs: Hendrik Herman & Christ van Poppel

HOLE IN ONE

Humphrey Broos feliciteren we maar liefst twee keer. Hij presteerde het om een Hole in One te slaan op hole 10! Rob van Oosterhout van Van Oosterhout Bikes&Sports heeft voor deze prestatie deze waanzinnige fiets beschikbaar gesteld. Bedankt!