VERGADEREN

Vergaderen bij Golfpark De Haenen

Golfpark De Haenen, méér dan alleen golf. Wist u dat u bij ons ook kunt vergaderen? Geniet van een complete vergaderervaring bij de mooiste vergaderlocatie van Breda. Onze gastvrije ontvangst begint met voldoende gratis parkeergelegenheid naast de deur. Wij staan voor u klaar om de gewenste invulling van uw zakelijke bijeenkomst samen te stellen.
Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in een groene omgeving? Dan is Golfpark De Haenen de perfecte locatie voor uw bijeenkomst!

Ons clubhuis beschikt over twee mooie vergaderzalen, welke ruimte bieden voor gezelschappen van 2 tot circa 16 personen. Komt u bij Golfpark De Haenen vergaderen, dan kunt u altijd een complete vergaderervaring verwachten inclusief:

 • Prachtig locatie op de golfbaan
 • Fijne lichtinval
 • Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid
 • Ook aan elektrische auto’s is gedacht: wij beschikken over 4 oplaadpunten
 • Gratis gebruik van onze snelle WiFi verbinding
 • Gratis gebruik van de modernste vergaderapparatuur
 • Flipover
 • Op maat samengestelde vergaderarrangementen

Grote vergaderzaal
De grote vergaderzaal biedt ruimte tot 16 personen. De zaal beschikt over een prachtig uitzicht over de golfbaan en is uitgerust met een modern smartboard. Het smartboard is te gebruiken als whiteboard en als een presentatiescherm.

Kleine vergaderzaal
De kleine vergaderzaal, direct boven de hoofdentree van het clubhuis, biedt ruimte tot 8 personen. In de zaal kunt u gebruik maken van een groot TV-scherm, hiermee kan er met het moderne “Clickshare” systeem draadloos verbinding gemaakt worden tussen een laptop en het scherm om presentaties te projecteren.

Indien gewenst assisteren wij uiteraard met veel plezier bij het gebruik van de vergaderapparatuur. Het smartboard en TV-scherm is zowel op een Windows laptop als op een Apple laptop makkelijk aan te sluiten.

Tarieven

Grote vergaderzaal: € 100,00 per dagdeel*
Kleine vergaderzaal: € 75,00 per dagdeel*

* Een dagdeel duurt 4 uur.

Bovenstaande kosten zijn inclusief gebruik van de vergaderapparatuur.

Om uw vergadering compleet te maken hebben wij diverse vergaderarrangementen. Uiteraard is het ook mogelijk uw bijeenkomst, op basis van uw wensen, geheel op maat samen te stellen.

Arrangementen:

 • Basis Arrangement 4 uur – € 7,50 p.p. / 8 uur – € 12,50 p.p.Vergaderen
  Arrangement inclusief onbeperkt koffie, thee en flessen Chaudfontaine (plat en bruisend) met een assortiment van koekjes
 • Plus Arrangement 4 uur –  € 11,00 p.p. / 8 uur – € 15,50 p.p.
  Ontvangst met gesorteerd gebak (van De Jong Deli)
  + onbeperkt koffie, thee en flessen Chaudfontaine (plat en bruisend) met een assortiment van koekjes
 • Premium Arrangement 4 uur – € 26,00 p.p. / 8 uur – € 30,50 p.p.
  Ontvangst met gesorteerd gebak(van De Jong Deli)
  + onbeperkt koffie, thee en flessen Chaudfontaine (plat en bruisend) met een assortiment van koekjes
  + een uitgebreide lunch bestaande uit soep van de dag, 2 divers belegde broodjes, handfruit, melk en jus d’orange

Voldoende tijd voor een pauze tijdens de vergadering? Geniet van een verzorgde lunch in onze Brasserie of op ons terras. Mocht u minder ruimte in het programma hebben, dan is het uiteraard ook mogelijk dat wij de lunch in de vergaderzaal verzorgen. Naast bovenstaande arrangementen, stellen wij met veel plezier de gewenste invulling op maat samen.

Golfpark De Haenen is de perfecte locatie om te vergaderen. Daarnaast biedt onze locatie de gelegenheid om de vergadering af te wisselen met een wandeling langs onze kunstroute of door even op de Driving Range af te slaan. Vindt u het leuk om een golfelement aan uw vergadering toe te voegen? Dan kunnen wij dit op basis van beschikbaarheid van onze golfpro van de Trumpi Golf Academy verzorgen.

Nieuwsgierig geworden naar onze vergadermogelijkheden? De afdeling Sales licht u met veel plezier alle mogelijkheden toe om uw vergadering helemaal naar wens in te vullen.

Bel naar 076-5783950 of mail naar sales@dehaenen.nl voor meer informatie en beschikbaarheid.

Daarnaast is het ook mogelijk om via onderstaand formulier contact met ons op te nemen:

Vergaderruimte reserveren

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zien u graag snel bij Golfpark De Haenen!