De Haenen komt in actie tegen kanker!

Swim to Fight Cancer

De Haenen komt in actie tegen kanker!

Op zondag 1 september gaat team De Haenen de singel in om geld op te halen voor kankeronderzoek. Binnen onze vereniging hebben wij helaas vaak te maken met deze sluipmoordenaar. Ook afgelopen periode hebben wij helaas afscheid moeten nemen van diverse mensen. Ons veelal jonge team heeft het initiatief genomen om op deze wijze gezamenlijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek en wij danken u alvast voor uw giften.

Klik hier om direct te doneren!

Dit is Fight cancer

Fight cancer is in 2014 ontstaan en is inmiddels een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten zij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren zij mensen om mee te doen. Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie!

Swim: 2 KM!

Onze spetters zwemmen de 2 kilometer lange route in de singels van Breda. Het startpunt is vanaf een ponton bij het Spanjaarsgat waarna ze richting de watertoren bij het Valkenbergpark zwemmen waar ze omkeren om dezelfde route terug te zwemmen. Swim to fight cancer!

Wat zou het leuk zijn als u ze langs deze route komt aanmoedigen! Hopelijk zien we u allen in grote getale langs de route staan.