Stichting 2×7 is op uitnodiging van De Haenen komen lunchen

Ingezonden bericht – Stichting 2×7 “Stichting 2×7 Zuringveld uit Teteringen al 12 jaar een band met Golfpark De Haenen”

Stichting 2×7 Zuringveld uit Teteringen al 12 jaar een band met Golfpark De Haenen

Golfpark De Haenen sponsort al 12 jaar lang onze Stichting middels geld opgebracht met de verkoop van verzamelde opgedoken golfballen. Met dit geld worden jaarlijks diverse uitstapjes/ activiteiten georganiseerd voor de bewoners van 2×7 waarvan zij enorm genieten en altijd naar uitkijken.Onlangs kregen we vanuit Golfpark De Haenen ook een uitnodiging om met alle bewoners en aanwezige begeleiding daar op een middag gratis te komen lunchen. Zaterdag 24 augustus was de uiteindelijk geplande datum en werden we daar om 13.00 uur verwacht.

Enthousiast en ook wel benieuwd naar wat ons daar te wachten zou staan zijn we er met prachtig weer naartoe gewandeld. Wij werden aan een lange tafel getrakteerd op een heerlijk verzorgde lunch. Met vooraf een heldere kippensoep, gevolgd door lekkere vers belegde toscaanse broodjes en/of broodjes kroket. Ook stonden er grote karaffen klaar, gevuld met melk en verse jus d’orange. Zelfs met 2 bewoners die een speciaal dieet volgen was ook rekening gehouden en kregen zij een voor hen speciaal samengestelde lunch voorgeschoteld. En alsof het nog niet genoeg was kregen we naderhand ook nog de mogelijkheid om vers fruit te pakken en/of een koffie/ thee naar keuze te bestellen.

Via dit berichtje willen we Golfpark De Haenen hartelijk bedanken voor de overheerlijke aangeboden lunch, het was in één woord; Toppie.

Namens alle bewoners en begeleiding van 2×7 Zuringveld Teteringen;

Cindy Franken en Berrie Buiks