SPEELRECHTEN 2020

Golfpark De Haenen biedt verschillende speelrechten aan, voor ieder wat wils.

Volledig speelrecht

Wilt u graag alle dagen op ieder gewenst tijdstip kunnen spelen? Dan is het volledig speelrecht de perfecte oplossing voor u. Bij afname van dit speelrecht ontvangt u van ons de ‘Birdie Circle’ knipkaart. Met deze knipkaart kunt u zes keer kosteloos 9 of 18 holes golfen: twee keer op Prise d’eau Golf in Tilburg, twee keer op Best Golf in Best en twee keer op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd.

Voorwaarden
Het volledig speelrecht is persoonsgebonden. Het speelrecht gaat in vanaf de eerste van de maand en wordt voor minimaal één jaar aangegaan. U heeft onbeperkt speelrecht op de 18 Holes Course en de Academy Course. U mag 28 dagen vooruit reserveren en maximaal drie reserveringen open hebben staan. Het volledig speelrecht is exclusief het lidmaatschap van de golfclub.

Kosten

Per jaar: € 1.200,00
Per maand: € 108,33

Wordt u nu lid dan speelt u de rest van het jaar gratis en betaalt u vanaf 1 januari.

Twilight speelrecht

Kunt u door uw werk of in verband met uw gezinssituatie niet overdag spelen en bent u aangewezen op de vroege ochtend, de late middag of de vooravond? Dan hebben we voor u een passend speelrecht waarbij u in de daluren kunt golfen: het Twilight speelrecht.

Het Twilight speelrecht geeft u de mogelijkheid om elke weekdag een starttijd te reserveren na 15.30 uur. Op woensdagen, in het weekend en op feestdagen mag u ook voor 9.00 uur op de 18 Holes Course spelen. Van 1 november t/m 31 maart kunt u starten vanaf 12.30 uur in verband met de vroege zonsondergang. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruikmaken van de Academy Course, dus ook buiten de tijden van het Twilight speelrecht.

Voorwaarden
Het Twilight speelrecht is persoonsgebonden. Het speelrecht gaat in vanaf de eerste van de maand en wordt voor minimaal één jaar afgesloten. U heeft beperkt speelrecht op de 18 Holes Course en onbeperkt speelrecht op de Academy Course. U kunt 14 dagen vooruit reserveren en u mag maximaal twee reserveringen open hebben staan. Het Twilight speelrecht is exclusief het lidmaatschap van de golfclub.

Kosten

Per jaar: € 650,00
Per maand: € 58,33

Academy Course

Voor de enthousiaste, beginnende golfer die graag veel wil spelen en oefenen op een par-3 baan, is het Academy Course speelrecht ideaal. Hiermee kunt u onbeperkt op elk gewenst tijdstip spelen op onze 6-holes Academy Course.

Voorwaarden
Het speelrecht voor de Academy Course is persoonsgebonden. Het speelrecht gaat in vanaf de eerste van de maand en wordt voor minimaal één jaar afgesloten. U mag 28 dagen vooruit reserveren en maximaal drie reserveringen open hebben staan. Het Academy Course speelrecht is exclusief het lidmaatschap van de golfclub.

Kosten

Per jaar: € 265,00
Per maand: € 25,00

Jeugd speelrecht

Jeugd tot en met de leeftijd van 27 jaar speelt bij Golfpark De Haenen extra voordelig. Speelrecht voor jeugd onder de 13 jaar met een (groot)ouder die volledig speelrecht heeft bij Golfpark De Haenen is kosteloos. Bij het jeugdspeelrecht zit ook een ‘Birdie Circle’ knipkaart. Hiermee kan zes keer kosteloos gespeeld worden bij andere golfparken in de buurt: twee keer op Prise d’eau Golf in Tilburg, twee keer op Best Golf in Best en twee keer op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd.

Voorwaarden
Het jeugdspeelrecht is persoonsgebonden, gaat in vanaf de eerste van de maand en wordt afgesloten voor minimaal één jaar. Met het jeugdspeelrecht mag onbeperkt op zowel de 18 Holes Course als de Academy Course gespeeld worden. Je mag 28 dagen vooruit reserveren en maximaal drie reserveringen open hebben staan. Het jeugdspeelrecht is inclusief het lidmaatschap van de golfclub.

Kosten

Jeugd t/m 12 jaar: € 160,00 per jaar
Indien (groot)ouders volledig speelrecht heeft dan is het jeugdspeelrecht t/m 12 jaar gratis!
Jeugd 13 t/m 18 jaar: € 260,00 per jaar
Jong volwassenen 19 t/m 27 jaar: € 365,00 per jaar of € 33,50 per maand

Lidmaatschap Golfclub De Haenen

Heeft u geen speelrecht bij Golfpark De Haenen? Ook dan bent u meer dan welkom. Voor € 50,00 per jaar kunt u lid worden van Golfclub De Haenen. Als lid van de golfclub profiteert u van het voordeel om altijd tegen het geldende introductietarief te kunnen spelen. Daarnaast kunt u als lid van de golfclub meedoen aan de clubactiviteiten tegen bijbetaling van het introductietarief. Verder regelt Golfclub De Haenen uw NGF- en handicapregistratie, waarmee u zelfstandig op verschillende golfbanen qualifying kaarten kunt lopen om zo uw handicap te verbeteren.

Heeft u volledig speelrecht? Dan kunt u aan alle activiteiten deelnemen. Spelers met het Twilight speelrecht kunnen deelnemen aan de clubactiviteiten tijdens twilighttijden. Deelname aan de clubactiviteiten buiten de twilighttijden kan tegen bijbetaling van het geldende introductietarief.

Lidmaatschap Golfclub De Haenen:

  • NGF registratie
  • (Digitale) golfpas
  • Deelname aan clubwedstrijden
  • Deelname aan gratis clubtrainingen
  • Introductiekorting voor uw introducees (tarieven zie www.dehaenen.nl)

Kosten

Jeugd t/m 12 jaar: gratis
13 t/m 27 jaar: € 25,00 per jaar –> zit bij het lidmaatschap inbegrepen
Vanaf 28 jaar: € 50,00 per jaar

Word u vanaf 1 juli lid dan betaalt u € 25,00 i.p.v. € 50,00 tot en met 31 december 2020.

Keuze homecourse

Indien u lid bent van een andere golfclub dan dient u aan te geven welke club uw homecourse mag worden. Het is mogelijk om van meerdere clubs lid zijn maar u kunt maar één homecourse hebben in verband met uw handicapregistratie. In de regel is dit de club waar u meestal speelt. U kunt er voor kiezen het lidmaatschap van uw oude golfclub per direct of per einde seizoen te beëindigen. Vanaf het moment dat onze golfclub uw registratie overneemt (homecourse op ja) dan levert u qualifying kaarten in bij De Haenen. Indien u vragen heeft neem dan contact op met het secretariaat: golfclub@dehaenen.nl

Inschrijfformulier speelrechten

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lockers

Lockers
Electrische onderlocker groot 80cm  €     220,00 per jaar
Electrische onderlocker standaard 60cm  €     185,00 per jaar
Bovenlocker family 80 cm  €     142,50 per jaar
Onderlocker standaard 60 cm  €     142,50 per jaar
Bovenlocker standaard 60 cm  €     112,50 per jaar