Ons Team

STEPHAN TRUMPI – HEADPROFESSIONAL

Stephan is een ervaren golf-professional maar ook een gezelligheidsmens met een bijzondere frisse kijk op de wereld. Daarnaast is hij een begenadigd spreker op seminars. Zijn visie en ervaringen zijn een bron van inspiratie voor iedereen.

Tijdens zijn trainingen rollen er (naast veel balletjes) veel positieve energie, unieke inspirerende perspectieven en eye-openers over de golfbaan, waarmee hij het golfspel begrijpelijk en logisch maakt. Stephan zet zijn trainingen in een heel ander daglicht en vormt hiermee het unieke Trumpi concept.

Boek een les

STEIN VUGTS – A PROFESSIONAL

Stein is met 30 lentes jong de jongste uit Het Trumpi Team. Herkenbaar aan zijn lengte en zijn lach. De positiviteit, professionaliteit en humor van Stein weet hij als geen ander te vertalen naar zijn trainingen.

Elke golfer krijgt bij Stein een persoonlijke aanpak. Hij ontdekt en verbetert uw golfmogelijkheden, zowel technisch, tactisch als mentaal. Zijn uitleg is altijd op een duidelijke en rustige manier. Stein is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling, maar verliest daarbij nooit de basis uit het oog.

CLAUDIA TRUMPI – SECRETARIAAT EN ORGANISATIE

Claudia is de drijvende organisatorische kracht achter het succes van Trumpi Golf.

Haar organisatietalent garandeert dat alles tot in de puntjes verzorgd is, van les afspraken tot management-trainingen op de golfbaan.
Of u nu contact opneemt met Trumpi Golf, een afspraak wilt maken voor een handicap 54 cursus, een clinic of bedrijfsevenement wilt plannen, u herkent haar goedlachse charme en haar gevoel voor stijl en uitstraling.
Haar creatieve en oplossingsgerichte instelling zorgen ervoor dat er, voor wat u ook aan activiteit in gedachten hebt, áltijd een goede oplossing wordt gevonden.