LIDMAATSCHAPPEN

Golfpark De Haenen biedt verschillende lidmaatschappen aan, voor ieder wat wils.

Klik hier voor de tarieven van onderstaande lidmaatschappen.

Full Membership

Wilt u graag alle dagen op elk gewenst tijdstip kunnen spelen en deelnemen aan wedstrijden? Dan is het Full Membership het perfecte antwoord. Ook kunt u gebruik maken van de Birdie Circle. Hiermee kunt u twee keer kosteloos 9 of 18 holes golfen op Prise d’eau Golf, twee keer op Golfbaan Best en twee keer op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd.

Voorwaarden
Het speelrecht wordt voor minimaal één jaar aangegaan. U heeft onbeperkt speelrecht op de 18 Holes Course en de Academy Course. U mag 28 dagen vooruit reserveren en maximaal 3 reserveringen open hebben staan.

Twilight PLUS / Twilight PREMIUM

Kunt u door uw werk of in verband met uw gezinssituatie niet overdag spelen en bent u aangewezen op de vroege ochtend, de late middag of de vooravond? Dan hebben we voor u een passend lidmaatschap waarbij u in de ‘daluren’ kunt golfen. De Haenen kent twee soorten Twilight-lidmaatschappen, namelijk:

Twilight PLUS
Het Twilight PLUS speelrecht geeft u de mogelijkheid om elke weekdag een starttijd te reserveren ná 15:30 uur. Op woensdagen, in het weekend en op feestdagen ook vóór 09:00 uur op de 18 Holes Course. Van 1 november tot 31 maart kunt u reserveren vanaf 12:30 uur in verband met de vroege zonsondergang.

Twilight PREMIUM

Naast de mogelijkheden van Twilight PLUS heeft u met Twilight PREMIUM ook het recht om in de twilighttijden op de Academy course te spelen.

Voorwaarden
U kunt 14 dagen vooruit reserveren en u mag maximaal twee reserveringen open hebben staan. U kunt deelnemen aan clubwedstrijden tijdens de twilighttijden en tegen bijbetaling van de introductie-greenfee aan alle andere clubwedstrijden en activiteiten. Bovenstaande lidmaatschappen gaan in vanaf de eerste van de maand en gelden voor een periode van minimaal 12 maanden. Opzegging en wijziging van het lidmaatschap dient uiterlijk een maand vóór aanvang van het nieuwe speeljaar schriftelijk te worden gedaan.

Academy Course Membership

Voor de enthousiaste, beginnende golfer die graag veel wil spelen/oefenen op de PAR 3 baan is het Academy Course Membership het ideale lidmaatschap.

Voorwaarden
Met het Academy Course Membership heeft u onbeperkt speelrecht voor minimaal één jaar. U mag 28 dagen vooruit reserveren en maximaal drie reserveringen open hebben staan. Verder krijgt u 10% korting op een greenfee.

Klik hier voor meer informatie over de tarieven van de lidmaatschappen.