SPEELRECHTEN

Golfpark De Haenen biedt verschillende speelrechten aan, voor ieder wat wils.

Klik hier voor de tarieven van onderstaande speelrechten.

Volledig speelrecht

Wilt u graag alle dagen op elk gewenst tijdstip kunnen spelen? Dan is het volledige speelrecht het perfecte antwoord. Ook kunt u gebruik maken van de Birdie Circle. Hiermee kunt u twee keer kosteloos 9 of 18 holes golfen op Prise d’eau Golf, twee keer op Golfbaan Best en twee keer op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd.

Voorwaarden
Het speelrecht wordt voor minimaal één jaar aangegaan. U heeft onbeperkt speelrecht op de 18 Holes Course en de Academy Course. U mag 28 dagen vooruit reserveren en maximaal 3 reserveringen open hebben staan.

Twilight speelrecht

Kunt u door uw werk of in verband met uw gezinssituatie niet overdag spelen en bent u aangewezen op de vroege ochtend, de late middag of de vooravond? Dan hebben we voor u een passend speelrecht waarbij u in de ‘daluren’ kunt golfen: het Twilight speelrecht.

Het Twilight speelrecht geeft u de mogelijkheid om elke weekdag een starttijd te reserveren ná 15:30 uur. Op woensdagen, in het weekend en op feestdagen ook vóór 09:00 uur op de 18 Holes Course. Van 1 november tot 31 maart kunt u reserveren vanaf 12:30 uur in verband met de vroege zonsondergang. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van de Academy Course, dus ook buiten de twilighttijden.

Voorwaarden
U kunt 14 dagen vooruit reserveren en u mag maximaal twee reserveringen open hebben staan. Bovenstaand speelrecht gaat in vanaf de eerste van de maand en geldt voor een periode van minimaal 12 maanden. Opzegging en wijziging van het speelrecht dient uiterlijk een maand vóór aanvang van het nieuwe speeljaar schriftelijk te worden gedaan.

Academy Course

Voor de enthousiaste, beginnende golfer die graag veel wil spelen/oefenen op de PAR 3 baan is het Academy Course speelrecht ideaal.

Voorwaarden
Met het Academy Course Membership heeft u onbeperkt speelrecht voor minimaal één jaar. U mag 28 dagen vooruit reserveren en maximaal drie reserveringen open hebben staan.

Jeugd speelrecht

Jeugd t/m 27 jaar speelt extra voordelig bij Golfpark De Haenen. Ben je jonger dan 13 jaar en speelt je (groot-) ouder bij Golfpark De Haenen, dan is het speelrecht zelfs kosteloos! Ook kan je gebruik maken van de Birdie Circle, waarmee je twee keer kosteloos kunt spelen bij Prise d’eau Golf, Golfbaan Best en op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd.

Voorwaarden
Het jeugdspeelrecht is persoonsgebonden, gaat in vanaf de eerste van de maand en wordt aangegaan voor een periode van minimaal 12 maanden. Met het jeugdspeelrecht mag onbeperkt op zowel de 18 holes Course als de Academy Course gespeeld worden.

Lidmaatschap Golfclub De Haenen

Voor slechts € 50,00 per jaar kunt u lid worden van Golfclub De Haenen. Als lid van de golfclub kunt u meedoen aan de clubwedstrijden. Heeft u volledig speelrecht, dan kunt u aan alle wedstrijden deelnemen. Spelers met het twilight speelrecht kunnen deelnemen aan clubwedstrijden tijdens twilighttijden of tegen bijbetaling van het intro tarief aan alle andere clubwedstrijden en activiteiten.

Klik hier voor meer informatie over de tarieven van de speelrechten.