HCP Registratie

Trumpi Golf is lid van de NGF (Nederlandse Golf Federatie). U kunt bij Trumpi terecht voor het laten beheren van uw handicapregistratie. Het lidmaatschap, dat u met onderstaand registratieformulier kunt aanvragen, bedraagt € 49,50 per jaar. Hiervoor ontvangt u ieder jaar uw golfpas met handicapregistratie, WA verzekering tijdens het golfen. En het gehele jaar de introductieprijs op greenfees bij Golfpark De Haenen (deze introductieprijs is alleen geldig op vertoon van uw Trumpi golfpas, is naam gebonden en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen). U krijgt een persoonlijke golfpagina binnen onze website. Hier kunt u online de scorekaarten invoeren om uw speelsterkte bij te houden. De contributie wordt jaarlijks, met een automatische incasso, voldaan. De algemene voorwaarden vindt u hier.

Klik hier om uw golfpas aan te kunnen vragen. U moet namelijk in Nederland geregistreerd staan om uw golfpas ieder jaar te kunnen ontvangen. Daarom is het belangrijk dat u deze persoonlijke registratie invult met uw eigen naam en bankrekeningnummer.

Door het inmiddels grote aantal registratie leden is de registratie alleen mogelijk via automatische incasso. Ieder jaar begin januari zal deze incasso plaats vinden.