Greenfee

Ook als gastspeler bent u meer dan welkom op Golfpark De Haenen! Door de historie, het kunstpark in een mooie, groene omgeving en de uitstekende faciliteiten weten golfers uit heel Nederland de weg naar De Haenen te vinden. 

De Haenen greenfee

Golfpark de Haenen - De Haenen greenfee

Onze golfbaan biedt een volwaardige 18 holes PAR 70 golfbaan en een 6 holes PAR 3 baan. De lay-out van de golfbaan is zodanig dat zowel de beginnende als ervaren golfer er meer dan voldoende uitdaging en spelplezier zal vinden.

Vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum kunt u uw starttijd reserveren. Boek uw starttijd online of reserveer telefonisch via 076 – 5783950.

Greenfee aanbiedingen en arrangementen

Als greenfeespeler kunt u bij ons gebruik maken van verschillende arrangementen. Zo kunt u heerlijk genieten van een greenfee-dinerarrangement. U speelt eerst op onze 18 holes baan en dineert vervolgens in ons sfeervolle restaurant. Dit allemaal voor maar € 85,00 p.p. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze (golf)aanbiedingen en arrangementen. 

olfpark De Haenen Breda - Brasserie Breda

Hotelarrangementen

Genieten kan niet lang genoeg duren. Daarom bieden wij samen met diverse hotels in de omgeving ook meerdaagse arrangementen aan. U kunt overnachten in het Best Western hotel De Korenbeurs in Made, Golden Tulip hotel Keyser in Breda of op vakantiepark De Katjeskelder in Oosterhout. Al deze arrangementen zijn inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en overheerlijk 3-gangendiner. Zo geniet u dus niet alleen van de mooiste golfbaan van de omgeving, maar ook van ons sfeervolle restaurant waar onze chef de lekkerste gerechten voor u klaarmaakt.

De Haenen greenfee

Als u specifieke wensen heeft, kunt u altijd telefonisch contact opnemen of mailen naar info@dehaenen.nl. Ook wanneer u meer informatie nodig heeft over onze baan, tarieven of arrangementen kunt u hier terecht. Wij informeren u graag over de vele faciliteiten die ons golfpark te bieden heeft!