LUSTRUMJAAR

10 JAAR 

Vijf jaar geleden….weet u het nog?

 

En dan nu het tweede lustrum!

Het jaar 2018 is het tweede lustrumjaar en daarvoor is een lustrumcommissie aangesteld, die natuurlijk nauw samenwerkt met andere commissies en vooral de evenementencommissie.

Er zijn uiteraard diverse lustrumwedstrijden/-activiteiten gepland en vermeld kan worden dat voor deelname aan deze wedstrijden geen inschrijfgeld zal worden gevraagd. Bovendien ontvangt iedere deelnemer voor aanvang van de wedstrijd altijd een leuke (bolvormige) herinnering.

Hieronder vindt u enkele evenementen en data die betrekking hebben op het lustrum.
Als u wilt deelnemen, schrijf dan tijdig in!

  • De Openingswedstrijd op zondag 11 maart 2018 met als thema “Bling Bling”

Dit jaar is deze wedstrijd tevens de opening van ons lustrumjaar en daarom heeft deze dag een bijzonder en feestelijk karakter. Ook kunnen een beperkt aantal twilight leden hieraan deelnemen. De wedstrijd is shotgun met een texas scramble variant en zal vanwege de vele deelnemers een afwijkend parcours kennen. De ontvangst is met koffie/thee en wat lekkers, ook in de baan zijn er smakelijke verrassingen.

Na afloop van de wedstrijd wordt u ontvangen met een glaasje bubbels en verrast met een optreden van een smartlappenkoor.

Dan volgt de prijsuitreiking met een bijzondere prijs van de Trumpi Golf Academy.Vervolgens is het tijd om de “bling bling”-outfit aan te trekken voor het diner dansant met leuke levende muziek.

  • Het lustrumevent op zaterdag 26 mei 2018

Deze dag begint om 09.00 uur met een feestelijk ontbijt aan lange tafels op de driving range.
Aansluitend zal er een 9 holes golfwedstrijd plaatsvinden en er zijn heerlijke seizoensgebonden prijzen beschikbaar voor de “winnaars”.

  • Een golffestival op zaterdag 23 juni 2018

Dit wordt een verrassende dag met allerlei variaties op het golfspel. Om een tipje van de sluier op te lichten, er zal in een aantal aangepaste holes met voetgolf moeten worden gescoord, maar er is nog veel meer leuks te beleven.

Klik hier voor de flyer met alle relevante informatie!

 

 

 

 

  • Een Open dag op de Haenen op zaterdag 25 augustus 2018

Hiervoor worden diverse sportverenigingen uitgenodigd en bewoners uit de regio met als doel nog meer mensen kennis te laten maken met de golfsport en de gezellige sfeer op De Haenen. Ook Trumpi Golf Academy zal hierbij actief betrokken zijn en wij zullen gebruik maken van de Pitch & Putt en wellicht de par-drie-baan.
We beraden ons nog over andere leuke spelletjes voor de bezoekers.

  • Zet ook deze datum alvast in uw agenda: 29 september 2018