Jeugdnieuws


 

Helaas voorlopig geen foto’s van onze jeugd op de website !!!

 

Door de invoering van de nieuwe wet “Bescherming Persoonsgegevens” is het niet meer toegestaan om zonder toestemming foto`s van jeugd op het internet te publiceren. We zijn het daar natuurlijk helemaal mee eens. Niemand vindt het prettig als plots een foto van jou op het web verschijnt waar je het niet mee eens bent. Vanaf nu zullen we, volgens de regels in de wet, eerst schriftelijk toestemming vragen:

– aan jou als je 16 jaar of ouder bent;

– aan je ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger (die dat natuurlijk eerst met jou zal overleggen).

We starten binnenkort met het versturen van het goedkeuringsformulier aan jou of je ouders, als je bijvoorbeeld in de GolfSixes speelt of golflessen volgt. Ook hebben we intussen alle oude foto’s van onze De Hanen-jeugdpagina’s verwijderd.

 

Jeugdcommissieleden en jeugdcoaches gezocht

Graag willen we, ook op deze plaats, Jacqueline en (alvast) Michael van Leijsen van harte bedanken voor alles wat ze in de laatste jaren voor de jeugd van De Haenen en voor de jeugdcommissie hebben betekend. Een belangrijk deel van hun vrije tijd hebben ze zich -steeds met volle energie- ingezet voor de club tijdens lessen, wedstrijden, toernooien en evenementen. Ook hebben ze heel wat uren  besteed aan de overige commissietaken, zoals het relatiemanagement met andere golfclubs, NGF, PGA, clubbestuur en de golfschool. Een deel van de jeugcommissie-taken zijn intussen in uitstekende handen van Patrick Kops en Paul de Wilde, die zich onder andere onmisbaar hebben gemaakt bij de begeleiding van onze lessende en golfende jeugd.

Toch kunnen we zeker nog wat extra ondersteuning gebruiken.We zijn op zoek naar 1 of 2 commissieleden en we zouden ook graag nog een paar jeugdcoaches willen begroeten. Jeugdcoaches begeleiden de jeugd tijdens golflessen en/of wedstrijden en kunnen zelf aangeven hoeveel tijd ze aan de begeleiding willen besteden. Dit varieert van enkele wedstrijden of evenementen per jaar, tot meer regelmatige begeleiding van bijvoorbeeld een les- of wedstrijdgroep. Indien u geïnteresseerd bent en meer informatie wilt ontvangen dan kunt u één van de commissieleden aanspreken of contact met ons opnemen via jeugd@dehaenen.nl.