GOLFCLUB

Beste leden van Golfclub De Haenen,

Het aantal corona besmettingen neemt helaas toe. We moeten ons aan de richtlijnen van het RIVM houden: als je symptomen hebt blijf je thuis, je wast vaak je handen en hoest of niest in je elleboog, je vermijdt drukte en JE HOUDT 1,5 MTR AFSTAND VAN ANDEREN.

Zorg met elkaar voor een veilige en gezonde omgeving, waarin we met zijn allen hopelijk lang door kunnen gaan met genieten van het mooie golfspel!

Om te kunnen voldoen aan de 1,5 meter eis zijn speciale protocollen opgesteld. Deze vindt u onder het ledendeel van de golfclub.

De Haenen

De Haenen in Teteringen is onbetwist de meest afwisselende golfbaan van Brabant. Het geaccidenteerde terrein met zijn fraaie doglegs, lastige bunkers en altijd verraderlijke vijvers en poelen, is een aantrekkelijke test voor golfers van elk niveau.

Bruisend clubleven

Bij Golfclub De Haenen treft u een bruisend clubleven. Op maandag de altijd drukke herendag, op dinsdag gaan de dames de baan in.
‘s Zomers genieten we op donderdagavond van de WAC (Wedstrijd Avond Competitie over 9 holes) en ‘s winters hebben we op donderdag de DoMix (9 holes mix wedstrijd).

CONTACT

Golfclub De Haenen

Laan der Continenten 70
4847 DG  Teteringen
076-5716714
golfclub@dehaenen.nl
IBAN: NL08RABO0150916973
BIC: RABONL2U

Heeft u vragen over Golfclub De Haenen?

Neem dan contact op met onze secretaresse Laura Merkens.

Laura is te bereiken op:
* dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur
* donderdag van 09.00 tot 12.00 uur

 

Golfclub De Haenen wil voor al haar leden een veilige omgeving bieden. Om dit te borgen werken wij met een aantal protocollen. Klik op Protocollen om o.a. het protocol Klachtencommissie, Seksuele Intimidatie, Klachtencommissie en Adviescommissie te raadplegen. Daarnaast zijn hier de speciale protocollen te vinden die van belang zijn in het kader van COVID-19 virus.

Klik op de onderstaande links indien u meer informatie wenst over:

Contactinformatie Bestuur
Contactinformatie Commissies
Contactinformatie Handicap en Regelcommissie
Kosten speelrecht en lidmaatschap golfclub.
NGF-registratie
Inschrijfformulier NGF-registratie (formulier met handtekening afgeven aan/sturen naar Secretariaat Golfclub De Haenen)
Interessante sites

Ben u uw wachtwoord vergeten om in te loggen bij E-Golf4u? Klik dan hier.