Dinerkaart

klik hier voor het Maandmenu april

Voorgerechten

Mandje brood met smeersels €   4,75
 
Carpaccio van zalm €   9,50
met mosterd-honing-dille dressing, komkommer rolletjes, rode ui en salade
 
Gamba’s pill pill €   8,75
gepelde gamba’s met pittige knoflookolie en peterselie
 
Provolone (Italiaanse koemelk kaas) uit de oven €   6,75
Met champignons en tijm
 
Runder carpaccio € 10,50
Met truffelmayonaise, zontomaat, rucola en Parmezaan
 
Voorgerecht van ons verrassingsmenu           € 10,50
 

Soepen

Franse uiensoep €  6,00
Met kaascroutons
 
Soep van de dag €  6,00
 
Goulashsoep €  6,50
Met rundvlees en groenten
 

Salades Klein  /  Groot

Salade De Haenen € 11,75 / € 13,75
met gefrituurde brie, gewelde pruimen, pecannoten en veenbessen dressing
 
Salade Vis € 11,75 / € 13,75
met diverse vissoorten, rode ui, kappertjes, ei en
mosterd-dille dressing
 
Salade Walddorf € 11,75 / € 13,75
met ham van wildzwijn, mosterd dressing en roodlof
 
Salade Carpaccio € 11,75 / € 13,75
met truffel crème, zontomaat, rucola en Parmezaan
 

Pastagerechten

 
Gewokte noedels met gamba’s en kip € 14,50
met wokgroenten, koriander en Japanse sesamsaus
 
Gegratineerde pasta uit de oven (vegetarisch mogelijk) € 13,50
met ham, ui, champignons en roomsaus
 

Hoofdgerechten

Dagschotel € 13,50
keuze van de chef
 
Saté van kippendijen € 14,75
met ketjap-pindasaus, kroepoek en atjar
 
Sukade van varkens procureur € 18,50
met saus van gewelde pruimen, knolselderij crème en winterse groenten
 
Gegrilde diamanthaas € 20,50
met sjalot-peper saus, pastinaakpuree en seizoen groenten
 
Zeetong € 29,50
met remouladesaus, citroen en salade
 
Duivelse gamba’s € 18,50
gamba’s in pikante tomaten-roomsaus en peterselie rijst
 
Hoofdgerecht van ons verrassingsmenu € 19,50
 
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dunne frites en mayonaise
Vraag naar de gerechten voor onze kleine gasten

Nagerechten

Dessert van ons De Haenen menu €   8,50
wisselend dessert van onze patissier
 
Dame blanche €   6,50
vanilleroomijs met chocoladesaus en slagroom
 
Gebakken appeltjes met kaneel €   6,50
afgeblust met Calvados, karamelsaus en vanille roomijs
Assortiment van onze ambachtelijke kazen €   8,50
drie soorten kaas met kletzenbrood en honing
 
Trio van chocolade klein €   3,60
Grotere portie €   6,75
 
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel