Brasserie

In de sfeervolle brasserie van De Haenen vindt u voor elk wat wils op culinair gebied, variërend van een heerlijke lunch tot en met een verrassend meergangendiner!

Brasserie De HaenenGolfpark De Haenen - Brasserie Breda

Wilt u na het golfen nog iets drinken of genieten van een lekkere lunch of diner? Dan bent u meer dan welkom in onze brasserie. Maar ook vele niet-golfers weten de weg te vinden naar Golfpark De Haenen, evenals gezinnen op zondagmiddag. U kunt een prachtige wandeling maken over het golfpark, genieten van de Kunstroute en daarna neerstrijken in onze sfeervolle brasserie.

Borrelen in Breda

Als het zonnig en warm genoeg is, kunt u op het mooiste terras van Breda en omstreken plaatsnemen en genieten van een weids uitzicht over de golfbaan en kunstwerken. Onze locatie is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

Lunchen of à la carte dineren

Golfpark De Haenen - Brasserie Breda

Wij staan wijd en zijd bekend om de kwaliteit van onze keuken en wijnen. U kunt bij ons lunchen, borrelen en à la carte dineren. Wij serveren op het seizoen afgestemde menu’s, zoals tijdens het wild-, mossel- en aspergeseizoen. Wilt u liever een driegangenmenu? Dan biedt onze menukaart voor ieder voor wat wils. Het geheel kunt u completeren met een keuze uit de wijnkaart.

Events

Onze brasserie is tevens een unieke evenementenlocatie in het groen voor het organiseren van een verjaardag, jubileum, personeels- of bedrijfsevent. Wanneer u een zakelijk evenement organiseert, is het van belang dat u een positieve indruk achterlaat op uw relaties. Bij Golfpark De Haenen bevindt u zich op een toplocatie die uw gasten zeker aanspreekt. Ons team zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt!Golfpark De Haenen Breda - Brasserie Breda

Reserveren?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 5783951 of u kunt onderstaand reserveringsformulier invullen.
Voor een reservering op dezelfde dag, is dit na 16:00 uur alleen telefonisch mogelijk op bovenstaand nummer.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.