Brasserie

In de sfeervolle brasserie van De Haenen vindt u voor elk wat wils op culinair gebied, variërend van een heerlijke lunch tot en met een verrassend meergangendiner!

Brasserie De Haenen

Wilt u na het golfen nog iets drinken of genieten van een lekkere lunch of diner? Dan bent u meer dan welkom in onze brasserie. Maar ook vele niet-golfers weten de weg te vinden naar Golfpark De Haenen, evenals gezinnen op zondagmiddag. U kunt een prachtige wandeling maken over het golfpark, genieten van de Kunstroute en daarna neerstrijken in onze sfeervolle brasserie.
Golfpark De Haenen - Brasserie Breda

Borrelen in Breda

Als het zonnig en warm genoeg is, kunt u op het mooiste terras van Breda en omstreken plaatsnemen en genieten van een weids uitzicht over de golfbaan en kunstwerken. Onze locatie is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

Golfpark De Haenen - Brasserie Breda

Lunchen of à la carte dineren

Wij staan wijd en zijd bekend om de kwaliteit van onze keuken en wijnen. U kunt bij ons lunchen of à la carte dineren. Wij serveren op het seizoen afgestemde menu’s, zoals tijdens het wild-, mossel- en aspergeseizoen en in de wintermaanden serveren wij elke woensdag een wisselende stamppot. Wilt u liever een driegangenmenu? Onze menukaart biedt voor elk wat wils. Het geheel kunt u completeren met een keuze uit de wijnkaart.
olfpark De Haenen Breda - Brasserie Breda

Events

Onze brasserie is tevens een unieke evenementenlocatie in het groen voor het organiseren van een verjaardag, jubileum, personeels- of bedrijfsevent. Wanneer u een zakelijk evenement organiseert, is het van belang dat u een positieve indruk achterlaat op uw relaties. Bij Golfpark De Haenen bevindt u zich op een toplocatie die uw gasten zeker aanspreekt. Ons team zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt!

Reserveren?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 5783951 of u kunt onderstaand reserveringsformulier invullen.
Voor een reservering op dezelfde dag, is dit na 16:00 uur alleen telefonisch mogelijk op bovenstaand nummer.

  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.