Boeken Greenfee

U bent zeven dagen per week van harte welkom bij De Haenen. Van de Greenkeeper en de gastheer in de baan tot de kok en de gastvrouw in de horeca; iedereen staat klaar om u een heerlijke golfdag te bezorgen! Boek uw starttijd online of reserveer telefonisch via 076 – 5783950.

Reguliere greenfee en rittenkaart

Bekijk hier de reguliere greenfee tarieven. Met een rittenkaart kunt u 10 x 9 holes spelen. Wanneer u 18 holes speelt, worden er 2 fee’s van de rittenkaart afgeschreven. Leden van ANWB-Golf ontvangen korting op onze greenfee. Het betreft 10% korting op zowel een 9-holes als een 18-holes greenfee. Deze korting geldt niet in combinatie met andere greenfee aanbiedingen en/of kortingen.

Zomer greenfee tarieven 2021

18 holes

9 holes

Greenfee  €       65,00  €       45,00
Introductie greenfee  €       50,00  €       35,00
Greenfee t/m 27 jaar  €       25,00  €       17,50
Academy course 6 holes dagkaart € 15,00
Academy course 6 holes dagkaart t/m 27 jaar € 10,00

Rittenkaart en korting

Rittenkaart 10 x 9 holes  €     325,00
ANWB Golf korting op greenfee  10% korting op greenfee prijs
Trumpi Golf korting op greefee introductie tarief


Greenfee aanbiedingen en arrangementen

Als greenfeespeler kunt u bij De Haenen gebruik maken van verschillende arrangementen. Zo kunt u compleet genieten met een greenfee arrangement. U wordt ontvangen met koffie of thee en een lekkernij, daarna speelt u op onze 18-holes baan en dineert (3-gangen diner) vervolgens in ons sfeervolle restaurant. De kosten van het greenfee arrangement bedragen € 89,50 per persoon.
Daarnaast kunt u bij ons regelmatig profiteren van aantrekkelijke greenfee aanbiedingen.

Hotelarrangementen

Genieten kan niet lang genoeg duren. Daarom bieden wij samen met diverse hotels in de omgeving ook meerdaagse arrangementen aan. U kunt overnachten in Het Scheepshuys, Best Western hotel De Korenbeurs in Made of bij Golden Tulip hotel Keyser in Breda.  De arrangementen zijn inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en overheerlijk diner. Zo geniet u dus niet alleen van de mooiste golfbaan van de omgeving, maar ook van ons sfeervolle restaurant waar onze chef de lekkerste gerechten voor u klaarmaakt.

Als u specifieke wensen heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen of mailen naar info@dehaenen.nl. Ook wanneer u meer informatie nodig heeft over onze baan, tarieven of arrangementen kunt u hier terecht.

Ter bevordering van de doorstroom hanteren wij een maximale handicap per flight.
Bij 2 of 3 bal is dit 108 en bij een 4 bal is dit 120.